Har du et prosjekt du trenger hjelp med?

TA KONTAKT

Graving

Vi påtar oss alle typer oppdrag innen gravebransjen og jobber med bådre privat og offentlig sektor.

Bk-Anlegg AS er en bedrift i sterk vekst som har opparbeidet solid kompetanse innen vårt fagfelt. Vi har drevet med alt innen gravetjenester i og rundt Oslo i ca 15 år. I denne stunden har vi utført arbeider med vann og avløp, dreneringer, planering og oppbygging av plasser, utgraving for bygging av boliger, fibergraving, etc. Vi utfører alle typer arbeider innen gravebransjen. Være seg på privat grunn eller i offentlig gate/vei.

services-tabs-139154408

Asfaltering

Vi påtar oss alle typer oppdrag innen asfaltering og har over 10 års erfaring i bransjen. Vi har også egen lappebil med eget mannskap.

I 2015 tok vi ombord vår første asfaltutlegger, dette da vi ønsker å levere et prosjekt fra a-å. Vår leder på asfalt har ca 10
års erfaring innen alt som har med asfalt å gjøre. Være seg fra en enkel gårdsplass til offentlig gate/vei. Der det skal legges asfalt kan vi bistå. Bk-Anlegg AS har en egen lappebil, med eget mannskap, så skal det kun lappes asfalt er det bare å ta kontakt.

services-tabs-139154408

Snøbrøyting / Vårrengjøring

BK-Anlegg AS og Skandinavisk Utemiljø AS starter et tett samarbeid i 2021, og etablerer BK Snøbrøyting AS. Det nye selskapet skal betjene flere hundre kunder i Oslo-området. Vi leverer til private, sameier/borettslag, bedrifter og det offentlige. Det vil bli den samme gode servicen som tidligere, men vi utvider, og kan levere enda flere tjenester.

Kontakt post@bksno.no eller telefon 95 00 50 94.

Link til ny side: https://bksno.no

Mekanisk verksted

Vi har døgnbemannet servicebil som er utstyrt for å løse enhver utfordring langs vei, eller på anleggsplassen.

Vi har verksted lokalisert på Alfaset i Oslo. Her er det 3 stk ansatte med lang erfaring innen sveising, dreiing, elektronikk, etc. Har du noe som skal repareres er det bare å ta kontakt. BK Anlegg AS har en døgnbemannet servicebil som er utstyrt for å løse enhver utfordring langs vei, eller på anleggsplassen.

services-tabs-139154408

Del denne siden på din plattform!